Dette skjer i dag

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 10. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Erna Solberg innleder under møte i Høyres sentralstyre

Statsminister Erna Solbergs (H) innledning skal handle om hvordan Norge skal forbli en kunnskapsnasjon. Møtet holdes i Høyres Hus i Oslo klokken 14.00.

Solberg er tilgjengelig etter innledningen.

Nyvalg i Spania

Spania holder nyvalg etter at kong Felipe i september slo fast at ingen av kandidatene har nok støtte i nasjonalforsamlingen til å danne regjering etter valget som ble holdt i april.

Valget blir det fjerde på like mange år. Valgene har endt uten et tydelig flertall og har gitt landet flere mindretallsregjeringer.

Markering av krystallnatten i Oslo

Statsminister Erna Solberg (H) er en av deltakerne på markeringen av krystallnatten i Oslo. Natten i 1938 markerte opptrappingen av jødeforfølgelsen i Tyskland.

Det går i fakkeltog fra Youngstorget til Nationaltheatret i Oslo, og Solberg taler på trappen ved Nationaltheatret i 17.00-tiden.

Eliteserien i fotball kan avgjøres

Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem har meldt seg klar til kampen mot Strømsgodset søndagen klokken 18.00. Da kan seriegullet sikres.

Med seier til Molde kan laget sikre seg seriegullet for fjerde gang. Da kan ikke Bodø/Glimt ta igjen forspranget på åtte poeng med to kamper igjen av sesongen.