Innovasjon Norge, DNB og Equinor blant Norges mest populære arbeidsgivere

DNB er ifølge en årlig undersøkelse en av Norges mest populære arbeidsgivere. Her fra DNBs hovedkontor i Bjørvika i Oslo sentrum.
DNB er ifølge en årlig undersøkelse en av Norges mest populære arbeidsgivere. Her fra DNBs hovedkontor i Bjørvika i Oslo sentrum. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Yrkesaktive nordmenn på jakt etter ny jobb vil helst få en fot innenfor hos Innovasjon Norge, DNB eller Equinor. Også offentlig sektor er ettertraktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det viser Universum-undersøkelsen, der 10.000 yrkesaktive i løpet av det siste året har blitt spurt om hvor de helst vil jobb, skriver Finansavisen.

For nordmenn med bakgrunn i business og økonomi er det Innovasjon Norge som troner helt øverst på listen, mens det for ingeniører er stillinger hos Equinor som er mest ettertraktet.

Equinor, sammen med DNB, er også blant de mest populære bedriftene uavhengig av kategori.

Innenfor alle fagfelt, men spesielt blant juristene, blir arbeidsplasser innenfor offentlig sektor stadig mer populære, skriver avisen.

Her er politiet og tingrettene helt på topp, mens det innenfor IT-sektoren er Google og Microsoft som er drømmearbeidsgiverne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden