Dette skjedde i natt

Foto: Marokkansk politi / NTB scanpix
Foto: Marokkansk politi / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 31. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødsdømte i Marokko anker

Fire menn som er dømt til døden for drap på norske Maren Ueland og hennes danske venninne i Marokko, sier de vil anke saken. Det opplyser deres forsvarer.

Onsdag ble dødsdommen til de tre hovedtiltalte bekreftet. En tiltalt som i forrige rettsrunde fikk livstid i fengsel, er nå idømt dødsstraff. Anken blir trolig levert torsdag.

Nordmenn spiser mindre kjøtt

Kjøttforbruket har gått ned med nær 1 kilo per person det siste året, ifølge en rapport. Det er andre år på rad kjøttforbruket synker.

Forbruket på kjøtt var i fjor på 51,9 kilo per person, ned 0,9 kilo fra året før, skriver Nationen.

Lokalaviser skriver mest om sport

Norske lokalaviser styrker lokaldemokratiet, men skriver lite om innvandring, arbeidsliv og klima, ifølge en studie fra forskere ved Nord universitet.

Forskerne peker på lokalpressen ser ut til å ha problemer med å koble det globale og det nasjonale med det lokale.

Voldelige sammenstøt i Libanon

Libanesiske demonstranter og hæren barket onsdag sammen i voldelige sammenstøt, én dag etter at statsminister Saad Hariri kunngjorde at han vil gå av.

Den libanesiske hæren brukte tåregass mot demonstrantene som forsøkte å blokkere hovedveien inn til den nordlige havnebyen Tripoli. Demonstrantene svarte med å kaste steiner.

Zuccarello scoret da Wild tapte

Ishockeyspiller Mats Zuccarello scoret sitt første mål for Minnesota Wild i NHL natt til torsdag. Det var likevel ikke nok til å sikre laget en etterlengtet seier.

Wild tapte 1-2 på bortebane mot St. Louis Blues.

Personvernpolicy