Offer i drapssak i Trondheim var 39-årig kvinne

39 år gamle Cathrine Sand døde etter at hun ble utsatt for grov vold i en leilighet på Lademoen i Trondheim søndag 27. oktober.
39 år gamle Cathrine Sand døde etter at hun ble utsatt for grov vold i en leilighet på Lademoen i Trondheim søndag 27. oktober.

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trøndelag politidistrikt gikk onsdag ettermiddag ut med navnet på den døde, etter å ha fått tillatelse fra de pårørende.

To menn i 30- og 40-årene er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til drap på kvinnen. Begge ble varetektsfengslet tirsdag. Ingen av dem erkjenner straffskyld. En tredje mann, som er i 30-årene, som ble siktet i saken, ble løslatt.

Kvinnen ble funnet med kritiske skader i en leilighet på Lademoen. Hun ble sendt St. Olavs hospital, hvor hun ble erklært død.

Politiet har kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet. De tar høyde for at det fortsatt er kameraer som de ikke har identifisert.

Folk som har kjennskap til eller selv har overvåkingskameraer i området, bes ta kontakt med politiet. Det gjelder også dem som måtte ha kjørt gjennom området med dashkamera i perioden mellom 8 og 12 søndag.

– Som en del av en bredt anlagt etterforskning ønsker politiet å kartlegge bevegelser i nærområdet til åstedet. Dette kan blant annet hjelpe oss å identifisere personer som kan ha opplysninger som er relevante for politiet. Å sikre videoopptak er tidskritisk, og politiet velger derfor å gå ut på denne måten, sier politiadvokat Hans Vang.

Personvernpolicy