Dette skjer i dag

Foto: Tracy Glantz / The State via AP / NTB scanpix
Foto: Tracy Glantz / The State via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 27. oktober.

Trump kommer med en stor kunngjøring

Det hvite hus opplyser at president Donald Trump kommer med en uttalelse søndag ettermiddag. Opplysninger kommer etter at Trump ført kunngjorde på Twitter natt til søndag at noe stort nettopp har skjedd.

Flere amerikanske medier melder at IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi skal ha blitt drept i et amerikansk angrep i Idlib nordvest i Syria.

Delstatsvalg i Tyskland

Thüringen skal velge ny delstatsforsamling. Valget vil gi en pekepinn på hvilken retning tyske velgere går i en tid med økende antisemittisme og høyreekstrem vold.

Støtten til høyrenasjonalistene i Alternativ für Deutschland (AfD) har falt den siste tiden og ligger for tiden på mellom 20 og 24 prosent i delstaten, ifølge ferske meningsmålinger. Paritet fikk 10,6 prosent oppslutning ved valget i 2014.

Brasiliansk urfolksdelegasjon gjester Norge

Åtte urfolksledere fra Brasil besøker Norge fra søndag 27. til tirsdag 29. oktober. De kommer for å be om hjelp til å stanse krisen som pågår i regnskogen.

Hogsten i regnskogen har skutt fart etter at Brasils sterkt høyreorienterte president Jair Bolsonaro overtok makten ved årsskiftet.

Siste dag av Venstres landskonferanse

Venstre arrangerer Landskonferansen 2019 på Fornebu. Søndag blir det skolering i parallellsesjoner før det blir innlegg i plenum.

Målet med konferanser er å finne ut hvilke saker partiet skal satse på de neste årene.

PGA-runden i Japan avsluttes

På grunn av kraftig regn fredag spilles de to siste rundene i PGA-turneringen i Chiba i Japan på søndag.

Etter en svak åpning greide Viktor Hovland tredjerunden med tre slag under par. Veteranen Tiger Woods leder turneringen stort.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært