Misfornøyd kunde viste fram pistol i Oslo

Da kunden ikke fikk sigarettene rask nok, viste han fram en pistol til betjeningen i kiosken i Oslo sentrum.

Flere politipatruljer deltok da en mann ble pågrepet ved 3.40-tiden natt til lørdag, etter at han skal ha vist fram en pistol inne i en 7-Eleven-kiosk i Torggata i Oslo sentrum en halv time tidligere.

– Politiet fikk melding om at mannen skulle kjøpe sigaretter i kiosken og ble misfornøyd da det tok litt tid. Da trakk han fram en pistol som han viste fram, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Den utålmodige kunden betalte for sigarettene han fikk, men den ansatte i kiosken varslet likevel politiet om hendelsen. Politiet etterlyste mannen og satte i verk søk i området. Etter en drøy halvtime ble han pågrepet noen hundre meter unna.

– Det er gjort funn av en våpenkopi som framstår som et ekte våpen. Mannen er pågrepet og kjørt i arresten, sier operasjonslederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært