Hagen-saken drøftet på riksadvokatens kontor

<p>Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien. Etterforskningsledelsen i Hagen-saken og representanter fra Kripos møttes fredag hos Riksadvokaten.</p>
Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien. Etterforskningsledelsen i Hagen-saken og representanter fra Kripos møttes fredag hos Riksadvokaten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Etterforskningsledelsen i Hagen-saken og representanter fra Kripos møtte fredag riksadvokat Tor-Aksel Busch.

Blant dem som var til stede på møtet på riksadvokatens kontor, var politimester Ida Melbo Øystese og politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt. Begge traff pressen etterpå utenfor kontoret rett ved Oslo domkirke.

– Det er veldig gledelig at vi har fått gode tilbakemeldinger på jobben som gjøres i etterforskningen, sa Øystese ifølge Dagbladet etter det drøyt to timer lange møtet.

Politimesteren beskriver samtalen blant annet som konstruktiv.

– Det har vært nyttig og vi kommer til å ha det med ved en senere anledning. Møtet handlet om å få en oversikt over saken og orientere påtalemyndigheten om den, sa hun og la til at møtet har vært planlagt lenge.

Torsdag 31. oktober er siste arbeidsdag som riksadvokat for Tor-Aksel Busch. Da er det også nøyaktig ett år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Lørenskog.

Busch fortalte om fredagens møte under et intervju som ble sendt i NRK i forrige uke. Da kom det fram at han er orientert om status i saken.

– Det er en lang rekke etterforskningsoppgaver som fortsatt gjenstår. Det er jeg ganske sikker på. Det er en sak som preges av veldig mange etterforskningsoppgaver, som man må få gjennomført før man kan begynne å trekke trådene sammen, sa Busch.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært