Tre døde i trafikkulykke på E6 i Oppdal

Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. En betongbil og en personbil frontkolliderte.
Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. En betongbil og en personbil frontkolliderte. Foto: Arvid Storli / NTB scanpix

Tre personer mistet livet og en ble alvorlig skadd da en betongbil og en personbil kolliderte på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag fredag.

De tre omkomne og personen som ble alvorlig skadd, satt alle i personbilen. Politiet kan ikke si noe om hvem de omkomne er, men de bekrefter overfor NTB at bilen var norskregistrert.

Føreren av betongbilen er uskadd, mens den alvorlig skadde personen er fraktet med luftambulanse til sykehus i Oslo.

Det var glatt føre, sørpe på veien og tett snøvær på stedet da ulykken skjedde. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 12.27.

– Personbilen fikk en skrens og kom over i motgående kjørefelt før ulykken, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm til NTB fredag ettermiddag.

Deretter traff betongbilen personbilen i siden. Ulykken skjedde i en slak kurve i en 80-sone, opplyser politiet til Adresseavisen.

E6 ble stengt etter ulykken. Politiet opplyste like før klokken 18 at veien ville bli åpnet «ganske snart».

– Veien må bare strøs først, sier operasjonsleder Bergstrøm

Statens havarikommisjon for transport, som også skal granske ulykken, er ventet å ankomme ulykkesstedet mellom klokken 19 og 20 fredag kveld.

NAF: En kvart million biler kjører på for gamle vinterdekk

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært