Politiet ber om videre fengsling for siktet i Osen-saken

Politiet vil be om videre fengsling av polakken som er siktet for overfall på Reidar Osen i Bergen i 2015. En annen polsk mann er også koblet til saken.

Politiet har med bakgrunn i DNA-spor siktet den 35 år gamle mannen for overfallet av investor Reidar Osen og Petter Slengesol i 2015. Han ble i slutten av august pågrepet og varetektsfengslet. Fredag går fengslingen på nytt ut for mannen, men politiet sier til Bergens Tidende at de vil ha fortsatt fengsling.

– Vi mener mistanken mot ham er styrket, sier politiadvokat Jørgen Henriksen til avisen.

Politiet mener at minst tre personer var med på de to overfallene mot Osen og Slengesol og har bedt polske kolleger om bistand i etterforskningen.

Etter hva Bergens Tidende har fått vite, skal også en annen polsk mann være knyttet til sakene. Denne mannen ble i 2016 tatt med 13 kilo amfetamin i bilen, ment for å fraktes til Bergen, da han ble stanset i Malmö i Sverige. Han soner nå en dom for dette forholdet. Mannen skal ha vært kollega med 35-åringen som nå sitter fengslet i Norge.

Politiadvokat Henriksen vil ikke kommentere om flere personer enn 35-åringen er siktet eller mistenkt i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært