Mann knivstukket i ryggen på Lillestrøm

Politiet har sperret av Dampsagveien på Lillestrøm etter en knivstikking torsdag kveld.
Politiet har sperret av Dampsagveien på Lillestrøm etter en knivstikking torsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En mann er innlagt på Ullevål med det som kan være kritiske skader etter at han ble knivstukket i ryggen av en eller to menn på Lillestrøm torsdag kveld.

Mannen skal ha fått flere knivstikk i ryggen, forteller politiet.

– Han var bevisst sist vi hadde kontakt, og er kjørt til Ullevål sykehus i ambulanse, sier operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt til NTB.

Til Romerikes Blad sier han at mannen som er knivstukket er en 30-åring fra Oslo. Tilstanden skal ifølge politiet være kritisk.

– Mannen ble funnet i Dampsagveien, men jeg vet ikke om voldshendelsen skjedde innendørs eller utendørs, sier Walle.

Dampsagveien ligger i sentrum av Lillestrøm, rett ved togstasjonen. Politiet fikk flere samtidige meldinger om hendelsen, både fra vitner og fra AMK klokken 21.21.

Walle forteller at alt tilgjengelig mannskap er i søk etter det som skal være to gjerningspersoner.

Rundt klokken 22.30 skriver politiet at de har kontroll på en person som trolig har vært involvert i knivstikkingen, og at de fortsatt leter etter den andre.

Den ene sies å ha afrikansk utseende, mørke klær, hettegenser og sekk på ryggen. Den andre skal har arabisk utseende, lys genser og kort, bølgete hår. Han skal være om lag 175 til 185 centimeter høy og ha kraftig kroppsbygning.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden