Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 24. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Motorsyklist omkom

En motorsyklist mistet onsdag kveld livet i en kollisjon med en personbil på E39 mellom Lavik og Vadheim på Norevik i Sogn og Fjordane.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.53. Motorsyklisten ble erklært død på stedet. Pårørende er varslet.

Trudeau utelukker regjeringssamarbeid

Etter mandagens valg i Canada mistet Det liberale partiet flertallet i Canadas nasjonalforsamling, men statsminister Justin Trudeau får styre videre i en mindretallsregjering.

Han sier det kommer til å være samtaler med de ulike partiene i landet, men han utelukker et regjeringssamarbeid med noen andre partier.

Store protester i Chile

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer.

Lokale medier rapporterer at det har vært demonstrasjoner, sammenstøt og plyndring i flere byer i det søramerikanske landet onsdag. Til sammen 18 mennesker er drept i opptøyene som har lammet deler av landet den siste uken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Streik lammet Bolivia

Generalstreiken førte til at offentlig transport og markeder bare delvis fungerte i Bolivia onsdag. I tillegg var det få som møtte på skolen, melder lokale medier.

Protestene fortsatte for tredje dag mens bolivianere venter på det endelige resultatet etter søndagens valg. I Santa Cruz støtte tilhengere av president Evo Morales sammen med personer som støtter opposisjonen.