Stort slagsmål på Stovner i Oslo

Flere politipatruljer ble sendt til Stovner da det ble meldt om slagsmål i området, men de involverte skal ha forlatt stedet i flere kjøretøy. Politiet har ikke funnet skadde personer i området.
Flere politipatruljer ble sendt til Stovner da det ble meldt om slagsmål i området, men de involverte skal ha forlatt stedet i flere kjøretøy. Politiet har ikke funnet skadde personer i området. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Slagsmålet som skal ha funnet sted på Stovner i Oslo er avsluttet ifølge politiet. De involverte skal ha forlatt stedet i flere kjøretøy.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har ikke funnet skadde personer i området. Slagsmålet bunner trolig i en konflikt mellom ungdommer, skriver politiet i en oppdatert melding på Twitter.

Politiet sendte flere patruljer til bydelen etter at det kom inn melding om slagsmål i området. Det kan være avfyrt skudd i forbindelse med området ettersom vitner meldte om smell, men da politiet ankom stedet var slagsmålet oppløst. Slagsmålet fant sted i nærheten av Stovner videregående skole,

Det er opplysninger om at det skal være brukt slagvåpen og hammer, skriver politiet i Oslo på Twitter.

Politiet har ikke konkret alder på de involverte, men det er trolig skoleungdom det er snakk om, skriver VG.

Personvernpolicy