Mor (62) og datter (29) omkom i trafikkulykke i Volda: Frigir navnene

Mannskaper fra nødetatene på stedet der 62 år gamle Laila Finnøy omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler øst for Damfosstunnelen i Austefjorden i Møre og Romsdal søndag. Mandag døde Lailas datter Ida Finnøy Myhren av skadene hun pådro seg i ulykken.
Mannskaper fra nødetatene på stedet der 62 år gamle Laila Finnøy omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler øst for Damfosstunnelen i Austefjorden i Møre og Romsdal søndag. Mandag døde Lailas datter Ida Finnøy Myhren av skadene hun pådro seg i ulykken. Foto: Svein Aam/møre-nytt / NTB scanpix

En 29-årig kvinne døde på sykehus etter en trafikkulykke i Volda søndag. Den 62-årige moren hennes omkom på stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var 62 år gamle Laila Finnøy som omkom på stedet, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt tirsdag. Datteren, 29 år gamle Ida Finnøy Myhren, døde på Haukeland universitetssjukehus mandag ettermiddag. En kvinne ligger alvorlig skadd på sykehuset i Ålesund. Hun er datteren og søsteren til de to omkomne.

Politiet opplyser at den tekniske og taktiske etterforskningen fortsetter utover dagen, og at de foreløpig ikke har noen flere opplysninger å komme med.

Totalt var sju personer involvert i ulykken som skjedde da to biler frontkolliderte rundt 200 meter sør for tunnelinnslaget ved Damfosstunnelen i Volda kommune. Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 9 søndag morgen.

– Bilene har kollidert i høy hastighet, og det har vært et kraftig smell, opplyste operasjonsleder Ragnvald Rasmussen i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB søndag.

Av de involverte ble to kritisk skadd, tre alvorlig skadd og to lettere skadd. Fire av personene ble fraktet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus og Ålesund sykehus.

Ingen av de skadde er under 18 år.

Bakgrunn: Kvinne i 60-årene omkom i trafikkulykke i Volda

Personvernpolicy