Tenåring slått og ranet i Oslo – fire tenåringer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet fire personer i tenårene i forbindelse med ranet.

Politiet fikk melding om ranet klokken 11.48. Ranet fant ifølge politiet sted i nærheten av perrongen på T-banestasjonen på Bøler. Kort tid senere ble en annen 17-åring pågrepet.

Ved 17-tiden ble ytterligere to 17-åringer pågrepet i saken, og ved 18.20-tiden ble ytterligere én person pågrepet.

– Det er en 18 år gammel mann. Han er litt kjent av politiet fra tidligere, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

De fire pågrepne personene i saken er kjørt til arresten hvor de vil bli avhørt. Operasjonsleder Hekkelstrand sier at politiet ikke kan utelukke flere pågripelser i saken. Han opplyser at politiet har jobbet aktivt med saken i løpet av dagen, at fornærmede innledningsvis har blitt avhørt, og at de har snakket med flere vitner i saken.

Mandag formiddag opplyste politiet at den fornærmede gutten som ble fraranet en mobiltelefon, ble litt forslått i ansiktet i forbindelse med hendelsen, men at han ikke ble ansett å være alvorlig skadd.

Den fornærmede ga ifølge politiet en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene, men omtalte dem som mørkkledde med mulig maske eller skjerf som dekket ansiktene.Ranet på Bøler skjer etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold. Mandag ettermiddag møtte justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for å diskutere ungdomsvold i Oslo.

Aktuelt: Kallmyr om Oslo-volden: – Fattigdom er ingen unnskyldning

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden