Ung mann alvorlig skadd i masseslagsmål på Oslo S

En ung mann er brakt til sykehus med alvorlige hodeskader etter et slagsmål med flere involverte på Oslo S torsdag ettermiddag. En er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Flere unge menn ble sett løpende fra stedet. Både fornærmede og mistenkte er alle unge menn av utenlandsk opprinnelse. De er neppe over 20 år, men vi har ikke fått personalia ennå, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann ble pågrepet kort tid etter slagsmålet. Til sammen skal sju-åtte unge menn ha vært involvert. Politiet meldte i 19-tiden at det var kontroll på fem menn, ifølge VG.

– Vi har nå kontroll på flere av de involverte. Det fremstår som det var to parter i konflikten, flere har blitt slått, men det var kun denne mannen på sykehus som fikk alvorlige skader, skriver Gulbrandsen på Twitter.

Det er ingenting innledningsvis som tyder på at det er brukt våpen eller andre gjenstander. Hodeskadene fornærmede er påført har, mest sannsynlig kommet som følge slag, spark eller ved fall.

Politiet fikk melding om slagsmålet i 17-tiden. Da mannskapene ankom fant de fornærmede liggende på gulvet i underetasjen inne i Oslo City. I ettertid er det blitt klart at slagsmålet fant sted utenfor hovedinngangen til Oslo S. Flere av de involverte løp mot kjøpesenteret etter hendelsen.

Personvernpolicy