Dette skjer i dag

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 28. september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Monumentet Jernrosene

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen og leder støttegruppa for 22. juli Lisbeth Røyneland deltar når «Jernrosene» et kunstprosjekt som ble initiert av Tobbe Malm og Tone Mørk Karlsrud etter terroren 22. juli 2011 avdukes ved Domkirken i Oslo.

Presidentvalg i Afghanistan

Presidentvalget i Afghanistan holdes, fem måneder etter den opprinnelige planen. Taliban har varslet angrep for å forsøke å hindre gjennomføringen. Valget var allerede i gang ved 5-tiden norsk tid.

25 år siden Estonia-forliset

Det er 25 år siden ferja M/S Estonia forliste. 852 mennesker mistet livet i ulykken i 1994. Ferja var på vei fra Tallinn til Stockholm da den kantret og sank i Østersjøen. Seks nordmenn mistet livet i forliset.

Medlemmer av regjeringen i New York

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide deltar på FNs hovedforsamling i New York lørdag og statsminister Erna Solberg er til stede på Global Citizen-konserten i Central Park i New York. Begge er byen i forbindelse med høynivåuken i FN.

Warhom løper semifinale i Doha

Karsten Warholm (23) hadde full kontroll da han vant sitt forsøksheat på 400 meter hekk fredag og kvalifiserte seg til semifinalen i VM lørdag. Skulle han ta seg videre derfra venter finale mandag kveld.