Latvier døde i båtulykke i Averøy

Det var fire menn fra Latvia i båten da den kantret. Tre av dem klarte å komme seg til land, mens den fjerde ble funnet under båten. Foto: Tidens Krav / NTB scanpix
Det var fire menn fra Latvia i båten da den kantret. Tre av dem klarte å komme seg til land, mens den fjerde ble funnet under båten. Foto: Tidens Krav / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 50-årene fra Latvia er bekreftet omkommet etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er politiet i Møre og Romsdal som 23.30 søndag kveld melder at mannen, som var kritisk skadd etter ulykken, ikke klarte å berge livet. Pårørende er varslet.

Det var fire menn fra Latvia i båten da den kantret. Tre av dem klarte å komme seg til land, mens den fjerde ble funnet under båten.

Den skadde mannen fikk hjerte/lungeredning av helsepersonell på stedet før han ble fløyet med et Sea King redningshelikopter til St. Olavs hospital i Trondheim.

Latvierne var i alderen 30 til 60 år. De var på ferie sammen i Norge og hadde leid en båt da ulykken skjedde, opplyser operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

– Det er gjennomført avhør av de tre, og de blir nå tatt hånd om, sier Bratland.

Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til ulykken.