Seks skadd i kollisjon i Nannestad

Flere personer ble alvorlig skadd etter en ulykke som involverte denne elgen på E16 ved Nannestad. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Flere personer ble alvorlig skadd etter en ulykke som involverte denne elgen på E16 ved Nannestad. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst to er alvorlig skadd og fire andre er sendt til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte på E16 i Nannestad i Akershus torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulykken ble varslet til politiet klokken 21.04 torsdag.

Politiet opplyste innledningsvis at en av personene var kritisk skadd, men sier at Ullevål sykehus oppgir at de behandler to personer for alvorlige skader.

De resterende fire har blitt sendt til Akershus universitetssykehus. Tre av dem skal være alvorlig skadd, mens den fjerde slapp unna med lettere skader.

Det var tre personer i hver av bilene. Alle nødetatene rykket ut til stedet, inkludert to ambulansehelikoptre. Brannvesenet jobbet med å frigjøre en person som satt fastklemt. Veien ble stengt for all trafikk etter ulykken.

Romerikes Blad skriver at en mann i 20-årene behandles for livstruende skadd på Ullevål, mens en kvinne i 20-årene er alvorlig skadd.

Politiet opplyser at det var det en mann i 50-årene og to i 20-årene i den ene bilen, mens det i det andre bilen satt tre personer på 19 og 20 år.

– Det er en død elg på stedet. Vi har ingen andre nye opplysninger om mulig årsak til ulykken, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.