Produksjonsproblemer for iskaffe og treningsdrikkefra Tine

I denne Joker-butikken begynner det å gå tomt for iskaffe. De sukkerfrie variantene er helt borte.
I denne Joker-butikken begynner det å gå tomt for iskaffe. De sukkerfrie variantene er helt borte. Foto: Martin Jacob Kristoffersen

I flere butikker er det tomt i hyllene for flere sorter av iskaffe og treningsdrikke. Tine jobber med saken. 

Kunder glade i å starte dagen med Tines iskaffe og deres YT treningdrikke har blitt møtt med tomme hyller i flere dagligvareforretninger.

– For litt siden fikk vi litt trøbbel i produksjonen av iskaffe og YT restitusjonsdrikk. For å unngå at produkter med feil kvalitet kommer ut i markedet har vi gjennomført dobbelt sett med analyser og innført ekstra karantenetid på meieriet. Det har medført at vi har hatt noe treghet i leveringsgraden og at det kan forekomme utsolgtsituasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Mimmi Granli i Tine.

Feilen ble sporet til et meieri i Ålesund under en kvalitetssikring. Tine opplyser at det handler om smak, og innebærer ikke helserisiko. Ingen av produktene med feilen skal ha kommet ut på markedet, ifølge Tine. Siste nytt er likevel positivt, sier de.

Nå er vi tilbake på normal produksjon og normal karantenetid vil bli innført. Vi kan ikke annet enn å beklage ulempene dette har medført for både kunder og forbruker, men vi har tro på at vi snart er i normal gjenge, sier Granli.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært