Ingen pågrepet for mulig knivstikking i Oslo

Ingen er foreløpig pågrepet etter at en mann kom inn på legevakten i Oslo med mulige knivskader mandag kveld. Mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Politiet fikk melding fra legevakten klokken 21.29 om at en mann hadde kommet inn med mulige knivskader i overkroppen.

– Ingen er så langt pågrepet, og vi har ikke lokalisert åstedet. Krimvakta er i dialog med sykehuset. Fornærmede er ennå ikke avhørt, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB i 3-tiden natt til tirsdag.

Politiet hadde flere patruljer i søk etter at de ble varslet om hendelsen.

– Mannen ble sendt videre til Ullevål sykehus. Vi har ikke fått snakket med ham og vet derfor ikke noe om hva som har skjedd. Vi har flere patruljer i søk i området for å prøve å lokalisere åstedet, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB i 22-tiden mandag kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden