Helikopterstyrt utenfor Alta

Et helikopter har styrtet like sørvest for Alta, opplyser Hovedredningssentralen Nord-Norge, som har fått melding om seks personer om bord. En SeaKing og en luftambulanse er sendt til ulykkesstedet.
Et helikopter har styrtet like sørvest for Alta, opplyser Hovedredningssentralen Nord-Norge, som har fått melding om seks personer om bord. En SeaKing og en luftambulanse er sendt til ulykkesstedet. Foto: Vilde Øines Pedersen / Ifinnmark.no / NTB scanpix

Et helikopter har styrtet like sørvest for Alta, opplyser Hovedredningssentralen Nord-Norge. Statusen til personene om bord er ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et redningshelikopter og et ambulansehelikopter var ved 17.50-tiden framme ved skadestedet.

– De opplysningene vi har så langt, indikerer at det er seks personer i det havarerte helikopteret, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

Ifølge VG har styrten skjedd like ved Alta. Et øyenvitne forteller til avisa at han hørte et smell, men ikke så selve styrten. Han så deretter flammer og røyk fra fjellet Skoddevarre.

– Det er et Airbus 360. Det skal ha vært seks personer om bord, en pilot og fem passasjerer, sier Tore Hongseth ved Hovedredningssentralen i Nord-Norge til Dagbladet.

Personvernpolicy