Frigir navn på omkomne etter ulykke i Svolvær

Blomster på ferjekaia der en mann og en ung kvinne døde etter at en bil havnet i vannet i Svolvær lørdag. Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring. Autovernet på kaia var ødelagt.
Blomster på ferjekaia der en mann og en ung kvinne døde etter at en bil havnet i vannet i Svolvær lørdag. Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring. Autovernet på kaia var ødelagt. Foto: Trine Sivertsen / NTB scanpix

Det var Sadio Hussein Jeyladi (19) og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) som døde etter at bilen de satt i havnet i sjøen i Svolvær den 24. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tredje personen som var med i bilen, en kvinne i 30-årene, ligger fortsatt på sykehus og tilstanden omtales som kritisk, opplyser politistasjonssjef Ketil Utne Finstad-Steira ved Svolvær politistasjon i en pressemelding.

De involverte i ulykken er fra to familier i det somaliske miljøet i Svolvær. Mor og datter er fra samme familie, mens mannen er fra en annen familie.

Politiet mener ulykken skjedde under øvelseskjøring.

Autovernet på kaia var ødelagt. Statens vegvesen har bekreftet at de hadde fått beskjed om det ødelagte autovernet flere ganger, og at de skulle ha utbedret det på forsommeren i år.

Personvernpolicy