Kritisk for kvinne etter ulykken i Svolvær

En mann og en kvinne mistet livet da en bil kjørte i havet her i Svolvær. Tilstanden er kritisk for en kvinne som også var i bilen da ulykken skjedde.
En mann og en kvinne mistet livet da en bil kjørte i havet her i Svolvær. Tilstanden er kritisk for en kvinne som også var i bilen da ulykken skjedde. Foto: Trine Sivertsen / NTB scanpix

Tilstanden er forverret og kritisk for kvinnen som var i bilen som havnet i sjøen i Svolvær lørdag. To andre personer mistet livet i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen i 30-årene er innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden hennes har blitt omtalt som alvorlig, men stabil. Tirsdag opplyser politistasjonssjef Ketil Steira ved Svolvær politistasjon til Lofotposten at tilstanden har forverret seg.

En 19 år gammel kvinne og en mann i 30-årene mistet livet da bilen kjørte ut i sjøen. De involverte i ulykken er fra to familier i det somaliske miljøet i Svolvær. Mor og datter er fra samme familie, mens mannen er fra en annen familie.

Politiet mener ulykken skjedde under øvelseskjøring.

Autovernet på kaia var ødelagt. Statens vegvesen har bekreftet at de hadde fått beskjed om det ødelagte autovernet flere ganger og at de skulle ha utbedret det på forsommeren i år.

Personvernpolicy