Alt om valget
Følg valget:

Solberg gir Høyre-kommuner marsjordre: Krever planer for nullutslipp

Med bompengestriden parkert, er statsminister og Høyre-leder Erna Solberg omsider klar for å brette opp kjoleermene og drive valgkamp. Hun håper en liste på åtte løfter skal overbevise velgerne, blant dem et løfte om egne klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Med bompengestriden parkert, er statsminister og Høyre-leder Erna Solberg omsider klar for å brette opp kjoleermene og drive valgkamp. Hun håper en liste på åtte løfter skal overbevise velgerne, blant dem et løfte om egne klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et løfte om egne klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner skal overbevise velgerne, håper statsminister og Høyre-leder Erna Solberg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon