Fire siktet for voldtekt i Levanger nekter skyld

Fire menn i alderen 18 til 20 år ble mandag framstilt for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett etter at de er blitt siktet for voldtekt i Levanger i helga. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Fire menn i alderen 18 til 20 år ble mandag framstilt for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett etter at de er blitt siktet for voldtekt i Levanger i helga. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

De fire mennene i alderen 18 til 20 år nekter alle straffskyld etter siktelsen om voldtekt av kvinne i Levanger i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire mennene på 18, 19,19 og 20 år ble mandag framstilt for fengsling i Sør-Trøndelag tingrett. De er alle siktet for voldtekt etter at en kvinne i 20-årene varslet politiet om en hendelsen på en adresse litt utenfor Levanger sentrum natt til lørdag.

Politiet har begjært de fire varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt full isolasjon i to uker. Tingrettens kjennelse var ikke gjort kjent mandag, men forsvarerne for alle fire siktede sier til Adresseavisen at deres klienter nekter straffskyld etter siktelsen.

– Han erkjenner ikke straffskyld og stiller seg uforstående til siktelsen, sier advokatfullmektig Maria Zahlsen som representerer en av de siktede mennene.

Politiadvokat Kjersti Brandsegg Moe sier politiet frykter de siktede vil kunne ødelegge bevis i saken, dersom de ikke blir varetektsfengslet.

Det skal ikke være noen relasjon mellom de fire siktede og den fornærmede kvinnen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden