Mulig bortføring i Tønsberg var bare lek

Vitner varslet lørdag politiet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek.

– Politiet ble kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest. Hun beklager at andre ble skremt av hendelsen og fikk panikk da hun leste om hendelsen på nett, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.

Det var like før klokken 20 lørdag kveld at flere vitner tok kontakt med politiet og fortalte om en mulig bortføring. De hadde observert en person, som angivelig mot sin vilje skulle ha blitt ført inn i en bil, som så kjørte raskt fra stedet.

– Det ble beskrevet til oss som det som kan tolkes som en bortføringssituasjon. Det ble oppfattet av flere vitner som skremmende og virket ikke uskyldig, sa operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt til NTB like over midnatt.

Hendelsen skjedde i krysset Ringshaugveien/Losveien på Tolvsrød.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært