Mann i 20-årene er siktet for seksuell omgang med barn under 16 år, opplyser Vest politidistrikt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Bergen har siktet en mann i 20-årene for blant annet seksuelle overgrep mot barn og produksjon av seksualisert bildemateriale av barn og unge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen skal ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år, utvist seksuelt krenkende atferd og produsert framstillinger av seksuelle overgrep eller bilder som seksualiserer barn og unge, opplyser Vest politidistrikt torsdag morgen.

Saken er under etterforskning og har ikke tidligere vært offentlig kjent, bekrefter politiet overfor NTB.

Dark Room

Distriktet har tidligere rullet opp overgrepskomplekset Dark Room, som omfatter over hundre siktede og flere hundre fornærmede fordelt på en rekke av lendets politidistrikter. I tillegg til fysiske overgrep gjelder de fleste sakene deling, produksjon og befatning med bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn.

Kommunikasjonsleder Arne Lutro vil ikke svare på spørsmål om denne siste saken. Det er ikke opplyst om den har forbindelser til Dark Room-komplekset.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pressebrifing klokka 14

– Jeg har ikke lyst til å si noe mer nå for å sikre at alle medier blir behandlet likt. Vi holder pressekonferanse i ettermiddag og sender ut pressemelding, sier Lutro til NTB.

Pressekonferansen med politiadvokat Christine Møen Wisløff og etterforskningsleder Andreas Lervik holdes på politihuset i Bergen torsdag klokka 14.00.