Bil truffet av stein i Hordaland – kvinne skadd

En person er skadd etter at en bil er truffet av en stein på riksvei 49 ved Liaros i Samnanger. Steinen har rast fra fjellsiden og truffet bilen på høyre side, ifølge politiet. Foto: Politiet / NTB scanpix
En person er skadd etter at en bil er truffet av en stein på riksvei 49 ved Liaros i Samnanger. Steinen har rast fra fjellsiden og truffet bilen på høyre side, ifølge politiet. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En bil ble truffet av en stein som raste ned fra en fjellside på riksvei 49 ved Liaros i Samnanger søndag. En kvinne i 50-årene er skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Steinen har rast ned fra fjellsiden og truffet bilen på høyre side, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Kun én bil var involvert i hendelsen, og det var to personer i denne bilen.

– En person er skadd, men er bevisst og oppegående. Den andre personen var uskadd. Det var store skader på bilen, heter det i pressemeldingen.

Den skadde kvinnen ble tatt hånd om av ambulansepersonell og fraktet til akuttmottaket ved Haukeland universitetssjukehus.

Tilstanden hennes var klokken 3 natt til mandag fortsatt ukjent.

Det er en del løsmasser i fjellsiden, og det er fare for nye ras. Vegtrafikksentralen har varslet en geolog som er på vei til stedet, og som vil vurdere rasfaren, opplyste politiet søndag.

Veien var i en periode stengt på grunn av faren for ras, men ved 21-tiden søndag kveld opplyste politiet av veien var åpnet for trafikk. Politiet oppretter sak på hendelsen.