Hagen-familiens advokat innkaller til pressekonferanse om forsvinningssaken i Lørenskog

I slutten av juni gikk Øst politidistrikt ut med at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om at Anne-Elisabeth Hagen ble utsatt for en økonomisk motivert kidnapping.
I slutten av juni gikk Øst politidistrikt ut med at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om at Anne-Elisabeth Hagen ble utsatt for en økonomisk motivert kidnapping. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bistandsadvokat Svein Holden inviterer tirsdag til pressekonferanse for å orientere om den siste tidens utvikling i forsvinningssaken på Lørenskog.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Holden holder pressekonferansen i Oslo tirsdag klokken 12. To timer senere holder Øst politidistrikt egen pressekonferanse på Skesmo politistasjon.

I slutten av juni gikk Øst politidistrikt ut med at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om at Anne-Elisabeth Hagen ble utsatt for en økonomisk motivert kidnapping. Politiet mener heller at det er snakk om et drap og en fingert kidnapping.

Les også: Hagen-familien fikk nytt pengekrav – har betalt penger for livsbevis

VG har tidligere skrevet at den angivelige motparten skal ha tatt kontakt med Anne Elisabeth Hagens familie i juli. Flere uavhengige kilder opplyser til avisen at Tom Hagen har betalt over ti millioner kroner for å få bevis på at kona lever. Til tross for den angivelige betalingen skal familien fortsatt ikke fått noe livsbevis.

Kontoen som pengene ble betalt til har politiet så langt ikke klart å spore, ifølge opplysningen VG har fått.

68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien på Lørenskog i Akershus 31. oktober 2018.

Les også: Lørenskog-forsvinningen: Konvolutt analyseres