Mann funnet bevisstløs i havet i Troms – tilstanden er kritisk

Tilstanden til mannen som ble funnet bevisstløs i havet ved Skrolsvik på Senja i Troms fredag, er kritisk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var noen som observerte en båt som gikk i ring, og de dro ut for å sjekke. De så da en bevisstløs mann som de fikk fraktet i land, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til NTB.

Politiet ble på stedet for å innhente opplysninger om saken.

Både ambulanse og et ambulansehelikopter rykket ut til stedet. Til Nordlys opplyser pressevakt Jan Fredrik Frantzen ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) at mannen ble fraktet til sykehuset i Tromsø med helikopter.

– Tilstanden er kritisk, sier Frantzen til avisen.

Personvernpolicy