Båtulykke i Namsos: Mann omkom og kvinne livstruende skadd

<p>En mann er bekreftet omkommet etter at en fritidsbåt gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En kvinne er kritisk skadd.</p>
En mann er bekreftet omkommet etter at en fritidsbåt gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En kvinne er kritisk skadd.

En mann er bekreftet omkommet etter at en fritidsbåt gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En kvinne er livstruende skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 40-årene ble erklært død ved ankomst til sykehuset, skriver politiet i en pressemelding.

På en pressekonferanse torsdag ettermiddag opplyste politiet at kvinnen som var involvert i ulykken, har livstruende skader, skriver Trønder-Avisa.

Den avdøde mannen vil bli obdusert. Politiet arbeider med å varsle pårørende.

Alle nødetater rykket ut etter at et vitne meldte om ulykken klokka 1.43 natt til torsdag. På et skjær i fjorden utenfor Namsos fant de daycruiseren et stykke opp på land.

Paret ble først betegnet som alvorlig skadd. De ble fraktet i båt til land og fløyet med luftambulanse til sykehuset Namsos.

Samtidig ble det gjort søk i området og i sjøen for å se om flere personer kunne ha vært med i båten. Klokka 4.42 meldte politiet at de avsluttet søket. Det ble konkludert med at ingen flere hadde vært med.

– De som er skadd, er en mann og en kvinne, som er eierne av båten, sa operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden