To personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere personer er evakuert og to er sendt til sykehus etter at det brøt ut en kraftig brann i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leilighetsbygget ligger i Martin Larsens vei på Framnes. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt.

Klokken 21.32, én time etter at nødetatene mottok melding om brannen, skriver politiet på Twitter at de ikke har kontroll på alle beboerne.

– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje. Det er uvisst hvor mange som befinner seg der, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

To personer, en av dem en mann i 60-årene, er fraktet til sykehus i ambulanse.

– Skadeomfanget er ukjent, sier operasjonslederen.

Både politi og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet. Røykdykkere er sendt inn i leilighetsbygget, opplyser vaktleder Dan William Jensen i Sørøst 110 til NTB.

Ifølge Sandefjords Blad etterlyser politiet to vitner som skal ha vært på stedet like før brannen startet.

– Vi ønsker å komme i kontakt med to jenter som ble sett syklende fra stedet like før vi fikk melding om brannen, sier innsatsleder Ottar Steinstø.

Brannvesenet ble tipset av naboer som observerte røyk i leilighetsbygget.