Verrett: – Jeg og Märtha Louise splitter ingen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjaman Durek Verrett mener prinsesse Märtha Louise vil bli takket i fremtiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det vakte stor oppmerksomhet da det i mai ble kjent at prinsesse Märtha Louise hadde blitt sammen med den amerikanske sjamanen Durek Verret.

I et intervju med Dagbladet omtaler Verrett prinsesse Märtha Louise som et «ledende lys» for den norske befolkning.

– Et lys som kan ta dem ut av stagnasjonen, og inn i en utvikling. Hun gjør kongefamilien og verden en stor tjeneste. Det vil bli anerkjent i framtida. Akkurat nå ser ikke folk det, men i framtida vil alle takke prinsesse Märtha Louise, sier han.

Les også: Dureks tipp-tipp-tippoldefar var omstreifer og livstidsfange

– Røsket ut av dvalen

Verrett har fått med seg at forholdet har blitt diskutert i offentligheten, men er samtidig klar på at forandring er vanskelig for folk.

– Splitter vi egentlig noen? Nei. Jeg og Märtha Louise splitter ingen. Vi representerer bare betingelsesløs kjærlighet. Ellers hadde vi ikke vært sammen. Prinsesse eller ikke, jeg elsker den kvinnen. Jeg vil alltid elske den kvinnen. Hun er en fantastisk, mektig kvinne. Jeg er en mektig mann. Og vi er et mektig par, sier han til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og følger opp:

– Jeg tror forandring er vanskelig for folk. Det er på tide at de blir røsket bare litt ut av dvalen, så de kan se ting fra et annet perspektiv.

VIDEO: Kronprins Haakon: – Vi ønsker dialog med søsteren min

Atomer og alder

Det har blitt rettet mye kritikk mot prinsesse Märtha Louise etter at hun har benyttet prinsessetittelen i forbindelse med markedsføringen av foredragsturnéen The Princess and The Shaman.

Verret har tidligere uttalt at han kan «snu atomer» og «bokstavelig talt redusere alder». Han har også uttalt at leukemi handler om «ubalanse i skjelettet», skriver NRK.

Prinsessens nye kjæreste har anklagd kritikerne for å være uvitende om hans evner.

– De vil bare finne måter å fordømme det på. Og i vår kultur gjør det deg til en blind person. Så til alle dere dommere og hatere der ute, dere er blinde og uvitende, har han sagt i en video lagt ut på Instagram.

Les også: Sjaman Dureks oldemor født på Sagene

VIDEO: Dureks tipp tipp tippoldefar var omstreifer og livstidsfange