Dette skjedde i natt

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 30. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mann slått bevisstløs på Grønland i Oslo

To menn i 20-årene er kjørt i arresten i Oslo etter at en mann i 40-årene ble slått ned og var bevisstløs en kort stund på Grønlandsleiret natt til søndag.

Det melder politiet i Oslo på Twitter klokka 4.34. Politiet var raskt på stedet etter melding fra folk som så at fornærmede ble slått ned, og fikk kontroll på de angivelige gjerningspersonene.

Dommer stanser bruk av penger til Trumps mur

En føderal dommer i California har lagt ned forbud mot at penger fra det militære kan brukes til å bygge muren mot Mexico som president Donald Trump vil ha.

Trump svarte at administrasjonen vil anke beslutningen umiddelbart, og at han har stor tro på å vinne fram.

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået Associated Press.

Kildene sier de ikke kan gå ut offentlig fordi ingen av partene har bekreftet sin deltakelse. De sier også at det er norske myndigheter som bestemmer hvor en eventuell ny forhandlingsrunde skal finne sted.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinne kjørte i fjellveggen på Hvaler

Tilstanden er stabil for en kvinne i 60-årene som kjørte i fjellveggen ved Utgårdsveien på Hvaler i Østfold etter klokka 23 lørdag kveld.

Det var ingen passasjerer i bilen. Kvinnen ble fløyet i luftambulanse til Kalnes sykehus. Politiet mistenker kjøring i ruspåvirket tilstand.

Hovland et stykke etter teten tross sterk avslutning

Med birdie på de to siste hullene endte Viktor Hovland to under par den tredje dagen av PGA-turneringen i Detroit. Med sju slag under par, 209 totalt, etter tre av fire dager ligger 21-åringen på en 52.-plass før den siste runden søndag.

Det er langt fram til nivået til ledende Nate Lashley, som med en utrolig tredje runde med ni under par lørdag styrket ledelsen i og nå ligger foran med 23 slag under par og utrolige 193 slag totalt.