Én person omkom da bil havnet i sjøen

Én person er funnet død etter at en bil havnet i sjøen ved Åvik brygge i Lindesnes natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk inn meldingen via brannvesenet klokka 1.50 natt til lørdag, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt til NTB.

– Det var en privatperson som hadde hørt et smell og deretter et rop ved Åvik, i nærheten av sjøen. Vi sendte brann og politi til stedet og søkte på land og i sjøen.

En halvtime seinere fant dykkerne et kjøretøy i vannet nedenfor brygga, men det var ingen personer i bilen. Tidlig lørdag morgen bekrefter politiets innsatsleder, Magne Langseth, overfor Fædrelandsvennen at én person er funnet omkommet.

– Ikke identifisert

– Noen timer etter at de hadde gått gjennom bilen, fant de en person omkommet i sjøen. Vedkommende er ikke identifisert, men vi har kontaktet de pårørende til bileieren, og vi prøver å ivareta dem så godt vi kan, sier operasjonsleder Linn Andresen til NTB ved 10-tiden lørdag.

Ulykkesgruppe og krimteknikere er kalt ut til ulykkesstedet, opplyser Andresen.

– Vi er fortsatt i en aktiv fase, og vi kommer til å etterforske saken videre. Så langt er det ingen vitner som vi kjenner til, og det er for tidlig å si noe om hvordan dette har skjedd.

Redningsselskapet, Kystvakten, et Sea King redningshelikopter og dykkere fra det lokale brannvesenet var blant dem som deltok i søket natt til lørdag.

Saken oppdateres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden