Åpen for alle - alltid

To skadd i båtulykke ved Helgeroa

Båten som var involvert i en ulykke ved Stokkøya i Langesundsfjorden fortøyd til redningsskøyta Uni Kragerø. En 13 år gammel gutt og hans mor er fløyet til sykehus med redningshelikopter etter at fritidsbåten kjørte på en stake. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix
Båten som var involvert i en ulykke ved Stokkøya i Langesundsfjorden fortøyd til redningsskøyta Uni Kragerø. En 13 år gammel gutt og hans mor er fløyet til sykehus med redningshelikopter etter at fritidsbåten kjørte på en stake. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 13 år gammel gutt og hans mor er fløyet til sykehus med redningshelikopter etter en båtulykke ved Stokkøya ytterst i Langesundsfjorden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulykken skjedde fredag kveld da fritidsbåten kjørte på en stake.

Politiet opplyser at det var en familie på fire fra Stathelle i båten. Ingen av dem falt i vannet som følge av sammenstøtet.

Flere nødetater rykket ut til ulykkesstedet, inkludert en brannbåt, en politibåt, en båt fra Røde Kors og et Sea King redningshelikopter.

De fire som var om bord, ble brakt i land i Helgeroa der de ble undersøkt av ambulansepersonell. Derfra ble mor og sønn fløyet videre med redningshelikopteret.

Redningsskøyta Uni Kragerø bisto med å få fritidsbåten til land.

Sørøst politidistrikt meldte først om hendelsen klokka 20.42 fredag.