Dette skjer i dag

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 26. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinstra-drap – ny sakkyndigerklæring legges fram

De rettsoppnevnte sakkyndige som har fulgt rettssaken mot 17-åringen som er tiltalt for drapet på 16 år gammel Laura Iris Haugen på Vinstra, arbeider med en tilleggserklæring Den blir trolig lagt fram i retten onsdag.

Tilregnelighetsspørsmålet står sentralt i saken. I hovederklæringen konkluderer de sakkyndige med at tiltalte var utilregnelig.

Landbruksministeren i møte om norsk svinenæring

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad deltar på møte i Landbruks- og matdepartementets lokaler om velferdsutfordringer i norsk svinenæring.

De inviterte er Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Matmerk, Mattilsynet, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Norsvin og Nortura SA.

Øst politidistrikt med status i Lørenskog-saken

Politiet kaller inn til en pressebrifing for å gi en status på noen sentrale spørsmål i etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning før sommeren.

Ikke siden januar har politiet hørt fra personene som angivelig bortførte Hagen. Etterforskerne har tilsynelatende gjort få fremskritt siden forsvinningen 31. oktober i fjor.

Mistillitsforslag mot Hongkongs regjering

Etter den siste tidens demonstrasjoner mot ny utvisningslov i Hongkong, har opposisjonelle i byen rettet et mistillitsforslag mot byens leder Carrie Lam.

Hongkongs leder har flere ganger bedt om unnskyldning for den omstridte utleveringsloven og sagt at forslaget ikke skal behandles i den lovgivende forsamlingen denne perioden, som utløper juli 2020.

Personvernpolicy