Dette skjer i dag

Foto: Tegning av rettstegner Ane Hem / NTB scanpix
Foto: Tegning av rettstegner Ane Hem / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 24. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prosedyrene starter i rettssaken mot Svein Ludvigsen

Prosedyrene starter i rettssaken mot tidligere statsråd og fylkesmann Svein Ludvigsen i Nord-Troms tingrett.

Saken startet 11. juni og pågår fram til 25. juni. Ludvigsen er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling til å oppnå seksuell omgang med personer i en sårbar posisjon.

Mistillits-sak opp i ekstraordinært styremøte ved Oslo universitetssykehus

Fagtillitsvalgte ved Oslo universitetssykehus har i et brev til styret varslet at de ikke lenger har tillit til sykehusets administrerende direktør Bjørn Erikstein, i forbindelse med planene om å legge ned Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Brevet skal behandles i et ekstraordinært styremøte mandag. Sted: Ullevål sykehus,

Oppstart av LO-sommerpatrulje 2019

Mange unge kjenner ikke til rettighetene de har i arbeidslivet. LOs sommerpatrulje reiser rundt i Norge hele sommeren for å passe på. I år skal sommerpatruljen ha et spesielt fokus på utleie- og serveringsbransjen. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen som sommerpatruljen og er med på første besøk.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide til Vest-Balkan

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide besøker fra mandag til onsdag denne uken Serbia, Kosovo, Bosnia-Hercegovina og Nord-Makedonia.

– Situasjonen i landene på Vest-Balkan er relativt stabil, men sårbar. Det er behov for en samordnet europeisk innsats for reformer, regionalt samarbeid og tettere euroatlantisk integrasjon, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

Pompeo i Saudi-Arabia for møter om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo ankommer Saudi-Arabia for å holde møter med Saudi-Arabia og De forente arabiske emiratene om konflikten med Iran.