Båtbrann på Aker Brygge slokket

Lørdag ettermiddag brant det i en båt ved Aker Brygge i Oslo. Det var ikke personer om bord, men brannvesenet advarer mot giftig røyk. Foto: Hege Puntervill / NTB scanpix
Lørdag ettermiddag brant det i en båt ved Aker Brygge i Oslo. Det var ikke personer om bord, men brannvesenet advarer mot giftig røyk. Foto: Hege Puntervill / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannen i en båt ved Aker Brygge er slokket, opplyser brannvesenet. I forbindelse med brannen advarte nødetatene om giftig røyk i området.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Båten lå til kai på Aker Brygge da den tok fyr tidlig lørdag ettermiddag. I forbindelse med brannen ble båten på rundt 40 fot, fraktet vekk for å unngå spredning.

Brannvesenet iverksatte slokking ved 13.30-tiden, og røykdykkere ble sendt om bord i båten. Ifølge politiet var det ikke personer i båten da det begynte å brenne.

Ved 14-tiden melder brannvesenet at brannen er slokket.

I en periode advarte nødetatene mot giftig røyk på stedet, og oppfordret folk til å lukke vinduer og til å holde seg unna.

– Det er mye røyk i området. Lukk vinduer og hold dere unna røyken. Den er giftig, skrev 110-sentralen i Oslo på Twitter.