Solberg: – Vi har ikke vært gode nok til å selge vår politikk

Statsminister Erna Solberg erkjenner at regjeringen har en jobb å gjøre. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Statsminister Erna Solberg erkjenner at regjeringen har en jobb å gjøre. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Statsminister Erna Solberg (H) erkjenner at regjeringen ikke har vært gode nok på å selge sin politikk. Meningsmålingene er dystre for regjeringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

På snittmålingene er både KrF og Venstre under sperregrensen, Frp på rundt 10 prosent og Høyre på 22 prosent, skriver Dagbladet.

– Forklaringen er at vi ikke er gode nok til å selge vår egen politikk. Vi må brette opp ermene. Vi har brukt litt mye tid på å komme i gang som regjering, altså som fire partier, sier Solberg.

– Vi har veldig mange gode resultater, men vi vinner ikke valg på å fortelle hva vi har gjort. Vi vinner valg på å fortelle hva vi skal gjøre, sier Solberg.

Rødt-leder Bjørnar Moxnes peker bunadsgeriljaen, bompengeopprøret, kraftopprøret mot mer strømeksport, klimademonstrasjonene og markeringen mot forsøket på utsendelse av Abbasi-familien til Afghanistan. Opprørsbølgene skyller over Norge fordi nordmenn er misfornøyde, sier han.

– Folk liker ikke det de ser.