Familien og politiet etterlyser gjerningsperson etter funn av død kvinne

Artikkelen fortsetter under annonsen

Daisy May Tran ble funnet død i en blindvei på Snartemo i Vest-Agder 2. juni. Nå ber familien gjerningspersonen, som politiet mener stakk av, om å melde seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg ber på mine knær. Gi deg til kjenne. Gå til politiet og fortell om ulykken. Godta hjelp og bær ikke på denne grusomme hemmeligheten alene et helt liv, skriver moren til avdøde, Corine Tran, i et brev som er formidlet til NRK via familiens bistandsadvokat.

Ingen vet hva som har skjedd siden 28 år gamle Daisy May Tran og en venninne forlot festen de var på i Hægebostad kommune i Vest-Agder natt til 2. juni.

Venninnen ble funnet hardt skadd, og har fortalt at hun ikke husker noen ting før hun våknet. Politiet mener at de to kvinnene ble påkjørt, noe også den foreløpige obduksjonsrapporten viser.

– Vi har dessverre ingen som er mistenkte. Vi har holdt på med innhenting av spor og tatt mange avhør. Vi systematiserer tekniske spor, sier politiadvokat Hellek Rue.

Han støtter familiens brev, og oppfordrer gjerningspersonen om å melde seg til politiet.

Politiet har tidligere sagt at flere navngitte personer skal ha vært i området i det aktuelle tidsrommet uten at de har meldt seg for politiet.