Dette skjedde i natt

Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 11. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bekreftet dødsfall

Politiet bekreftet natt til tirsdag at en mann i 40-årene fra Litauen omkom etter at han falt utenfor en skrent i Trollstigen i Rauma mandag.

Politiet fikk rundt klokken 15.20 melding om fallulykken, og nødetater og redningsressurser ble sendt på stedet. Mannen ble funnet i elva ved Langøya etter fallet.

Bilbrann i Oslo

To biler ble skadd i en brann på Grorud i Oslo natt til tirsdag. Politiet undersøker om brannen kan ha blitt påsatt.

Det er tredje natt på rad det brenner i biler i Oslo. Natt til søndag ble tre biler ødelagt i en brann på Rustad, og natt til mandag ble to biler totalskadde i en brann på Tåsen.

New York-offer identifisert

Eiendomsselskapet som eide helikopteret som krasjlandet på taket av en skyskraper på Manhattan mandag, har identifisert den omkomne piloten. Piloten Tim McCormack fra New York hadde 15 års erfaring og hadde jobbet for selskapet i fem år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Helikopteret som krasjlandet tilhørte American Continental Properties, og flygeren var alene om bord. Det var tett skydekke og regn da ulykken skjedde.

Dekkproblemer for politiet

Politiet i Finnmark fikk mandag kveld problemer under utrykning fordi politibilen manglet vinterdekk. Én time tok det før de var på plass på Båtsfjordfjellet.

– Det tar bitte litt lengre enn i formel 1, skriver politiet i Finnmark på Twitter om at de brukte lang tid på utrykning fordi de måtte legge om til vinterdekk igjen.