Tilstanden er alvorlig for sjåfør av bil som havnet i elv

<p>Ambulansehelikopter og biler fra nødetatene ved stedet der en personbil kjørte av veien og havnet i en elv ved Fossnes i Sandefjord mandag. Foto: Vestfold Interkommunale Brannsvesen / NTB scanpix</p>
Ambulansehelikopter og biler fra nødetatene ved stedet der en personbil kjørte av veien og havnet i en elv ved Fossnes i Sandefjord mandag. Foto: Vestfold Interkommunale Brannsvesen / NTB scanpix Foto: Vestfold Interkommunale Brannsvesen / NTB scanpix

En personbil havnet mandag i en elv ved Fossnes i Sandefjord. Tilstanden til personen som satt i bilen skal være alvorlig, men stabil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørøst politidistrikt opplyste om ulykken på Twitter klokken 12.26 mandag.

En person satt i bilen da den havnet i vannet og vedkommende ble reddet ut av bilen og fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Vedkommende skal ha vært under vann i flere minutter, opplyser politiet til VG.

Ifølge Ullevål sykehus skal tilstanden til mannen være alvorlig, men stabil, skriver politiet i Sørøst på Twitter.

Brannvesenet har hatt dykkere i vannet for å undersøke om det fantes andre personer i bilen, noe som ikke var tilfelle.

Ifølge et vitne skal bilen ha trillet ut av veien, ned en skråning og ut i elva. Et vitne og en politimann fra den første patruljen som ankom stedet, tok seg ut i elva, fikk føreren ut av bilen og hentet vedkommende opp av vannet.

Bilføreren var bevisstløs da vedkommende ble hentet opp.

Les også: To soldater til sykehus etter ulykke ved Skjold militærleir

Les også: Mann pågrepet etter kraftig brann i Oslo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden