Ingen funn etter dronesøk etter savnet 18-åring i Nidelva

Det ikke er gjort funn som knyttes til savnede Odin André Hagen Jacobsen (18) etter at politiet gjennomsøkte elveutløpet til Nidelva i Trondheim torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november. Den siste sikre observasjonen politiet har, er fra et kamera som fanget opp den savnede ved Fjordgata 46 klokken 5.39 på morgenen søndag 18. november.

En av politiets hovedteorier har vært at han kan ha havnet i elva. Politiadvokat Hans Vang sier imidlertid til Adresseavisen at heller ikke torsdagens søk med undervannsdroner i elveutløpet førte til resultater.

– Det kan bli nye søk i neste uke, sier Vang.

18-åringens pass, bankkort og mobiltelefon ble funnet ved Brattøra i Trondheim 12 dager etter forsvinningen. Den savnedes familie har ikke tro på de gjentatte søkene i elveløpet. De mener 18-åringen ble utsatt for noe kriminelt.

– Jeg har overhodet ingen tro på at de kommer til å finne ham i elva. Det har jeg også sagt flere ganger før, uttalte faren, Dan Yngve Jacobsen, onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden