Kvinnen som ble funnet død i Agder, var fransk

En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen. Politiet tror de kan ha blitt påkjørt av en person som har stukket fra stedet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen. Politiet tror de kan ha blitt påkjørt av en person som har stukket fra stedet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det var 28-årige Daisy Mai Tran som ble funnet død på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder, opplyser politiet. Kvinnen var fransk statsborger, men bosatt i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun ble funnet død i et avsidesliggende område søndag morgen, og onsdag gikk politiet ut med navnet i samråd med de pårørende.

En annen kvinne ble funnet hardt skadd. Hun er en litauisk statsborger i 20-årene, bosatt i Norge. Kvinnen får fortsatt behandling på sykehus.

Politiets hovedteori er fortsatt at kvinnene ble påkjørt av en tredjeperson som har kjørt fra stedet.

– Dersom denne teorien stemmer, anser vi det som et uaktsomt drap, sier politiadvokat Hellek Rue til Fædrelandsvennen.

Politiet skal ha lett etter en spesiell bil, men denne er nå sjekket ut av saken.

– Det var snakk om en sølvgrå Volvo, men den er sjekket ut av saken. Vi leter etter en annen bil, eller et annet kjøretøy, sier politiadvokaten.

Politiet har gjennomført en rekke avhør og har fått inn flere tips. De ønsker fortsatt å komme i kontakt med personer som har vært i området Urestadveien mellom midnatt og fram til 6 søndag morgen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden