Samboerpar siktet for billettsvindel

Et norsk samboerpar er siktet for billettsvindel. Politiet tror de kan ha lurt over 100 personer til å kjøpe fiktive billetter til finalen i mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver iFinnmark.

Paret, som er bosatt i Finnmark, ble pågrepet fredag etter at den første anmeldelsen kom inn torsdag. Finalen spilles lørdag i Madrid mellom de engelske klubbene Tottenham og Liverpool.

Et av ofrene for svindelen sier til Nordlys at han betalte mannen 60.000 kroner. Personer fra Alta, Tromsø og Hammerfest er blant dem som skal ha blitt svindlet.

Den hovedmistenkte fremstilles for varetekt mandag. Hans forsvarer sier til Avisa Nordland at han ikke erkjenner straffskyld.

– Hovedmistenkte blir framstilt for varetekt mandag. I tillegg er hans samboer pågrepet. Hun skal avhøres, og vi tar deretter stilling til hva som skal skje med henne, sier påtaleleder ved Finnmark politidistrikt Morten Daae til iFinnmark.

Daae sier den siktede mannen har blitt etterforsket av politiet i forbindelse med en annen svindelsak tidligere.

Avisa Nordland skriver at kvinnen er mistenkt for medvirkning. Hennes advokat sier til avisa at hun tidligere har vært involvert i en bedragerisak.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden