En person bevisstløs etter bilulykke i Kvam i Hordaland

En bevisstløs person er fraktet til sykehus i luftambulanse etter at en bil kjørte av veien ved Strandebarm i Hordaland natt til fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vest politidistrikt fikk meldinger om ulykken klokka 1.39 om at en bilen med tre personer hadde kjørt av riksvei 49 langs Hardangerfjorden ved Strandebarm i Kvam i Hordaland. Alle nødetater ble raskt sendt til stedet.

– Både forbipasserende og personer i bilen meldte fra. En person i bilen var ute av bevissthet, men pustet og hadde puls, og er blitt hentet av luftambulanse og fraktet til sykehus. Skadeomfanget er ukjent. De to andre i bilen framstår som uskadd. Alle tre har fått tilsyn av helsepersonell på stedet, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker ved Vest politidistrikt til NTB.

Årsaken til ulykken er ikke kjent. Det er inntil videre redusert fremkommelighet på stedet.

Personvernpolicy