Motorsyklist omkom i ulykke

En mannlig motorsyklist omkom i en kollisjon med en lastebil ved Skauvoll i Gildeskål i Nordland fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Sammenstøtet skjedde da lastebilen svingte til venstre og krysset motgående kjørefelt på fylkesvei 17. Motorsyklisten kjørte sørover og lastebilen motsatt vei, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt til NTB.

Politiet meldte om ulykken på Twitter i 12.30-tiden. Fem timer senere opplyste de at motorsyklisten, en 51 år gammel mann bosatt i Bodø, omkom i kollisjonen.

Lastebilsjåføren, en lokal mann i 30-årene, ble tatt hånd om av et kriseteam. Han er foreløpig siktet i saken og har fått beslaglagt førerkortet. Det er for tidlig å si om det har skjedd noe straffbart.

– Vi får se hva etterforskningen viser. Det var ingen vitner til selve ulykken, men vi skal snakke med vitner som har observert kjøringen i forkant. Sjåføren er så langt ikke formelt avhørt, sier Nilsson.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy