Dette skjedde i natt

Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 23. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DNB-kunder belastet dobbelt igjen

DNB-kunder opplever torsdag morgen tekniske problemer som gjør at de har blitt trukket dobbelt ved betaling.

– Hele kriseteamet vårt har jobbet i ganske lang tid for å løse problemet. Det vi kan si nå er at omfanget er stort og det er sannsynligvis mange som vil oppleve problemer. Vi jobber på spreng for å rette dette opp, sier kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB til NTB.

Panasonic stanser samarbeid med Huawei

Den japanske teknologiselskapet Panasonic opplyser torsdag at de vil stanse deler av forretningssamarbeidet med kinesiske Huawei som følge av USAs handelsforbud.

I en uttalelse fra Panasonic heter det at forsendelser med bestemte typer komponenter er stanset for at selskapet skal opptre i overensstemmelse med de amerikanske restriksjonene som er innført.

USA vurderer å sende flere soldater til Midtøsten

Det amerikanske forsvarsdepartementet vurderer å sende 10.000 flere soldater til Midtøsten for å øke beredskapen mot iranske trusler.

Et forslag fra forsvarsdepartementet Pentagon vil bli lagt fram for Det hvite hus torsdag, opplyser offisielle talspersoner.

Boligbrann på Hamar slukket

Brannvesenet slukket en brann som brøt ut i en bolig på Hamar. Politiet har oversikt over alle beboere.

Brannen skal ha startet i boligens kjeller, men spredte seg til loftet. Politiet hadde en stund ikke kontroll på alle beboere som er registrert på adressen. En person har dratt i seg litt røyk, men de andre er uskadd.

Varslingssak henlagt i Vest politidistrikt

Politimannen som varslet om manglende innsats i Vest politidistrikt, fikk ikke medhold. Mannens advokat reagerer.

Et advokatfirma som ble engasjert av Politidirektoratet, har konkludert med at det ikke er grunnlag for kritikk mot lederne som varselet var rettet mot, skriver Bergens Tidende.

Colombia ber om internasjonal hjelp

Nesten 1,3 millioner mennesker har forlatt Venezuela og søkt til Colombia for et bedre liv. Nå ber landet om internasjonal hjelp til å håndtere situasjonen.

Colombias utenriksminister, Carlos Holmes Trujillo, sa onsdag at landet strever med å håndtere den voldsomme strømmen av mennesker som kommer fra det kriserammede Venezuela.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden