Boligbrann på Hamar slukket

Brannvesenet har slukket brannen som brøt ut i en bolig på Hamar. Politiet har oversikt over alle beboere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet meldte om brannen ved Vognvegen rett etter midnatt til torsdag.

Brannen skal ha startet i boligens kjeller, men spredte seg til loftet. Politiet hadde en stund ikke kontroll på alle beboere som er registrert på adressen. Ifølge VG er ni personer registrert på adressen. Boligen har flere etasjer.

Kort tid senere kunne politiet melde om at alle er gjort rede for.

– Vi har kontroll på alle som bor på adressen. En person har dratt i seg litt røyk, men de andre er uskadd. Brannvesenet holder på med etterslukking. Huset er ikke beboelig, så de involverte tar inn på hotell, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter.

Personvernpolicy